Tarieven

EEN HOND IS EEN INDIVIDU.
STANDAARDOPLOSSINGEN WERKEN DAAROM NIET ALTIJD.

 

Wie kan bij mij terecht?

Alle honden, van pups (vanaf 8 W) tot senioren, eender welk ras of soort, mits ze in goede gezondheid verkeren en in het bezit zijn van de nodige vaccinaties.

Iedereen die zijn hond, zowel puppy, junior of senior, een goede opvoeding wil geven.

Baasjes die probleemgedrag van hun hond willen voorkomen, of wensen op te lossen.

Alle lessen zijn privé. Geniet het voordeel van een personal coach!


Wat kan ik voor U doen?

Advies bij de aanschaf van een hond.

Puppy’s (vanaf 8 W) leren heel snel. Om problemen te vermijden is het absoluut nodig om je pup te laten wennen aan zijn nieuwe situatie. Deze gewenning dient te gebeuren tussen 8 en 12 weken. Een goede start is goud waard dus kom direct met je pup bij mij want je kan dan direct starten met de opvoedingscursus. Je laat je pup de eerste dagen ook best wennen aan zijn nieuwe thuis en dat doe je door hem een veilig gevoel te geven. LAAT HEM dus NIET DIRECT ALLEEN in die nieuwe omgeving en plaats hem in je slaapkamer. Je kan hem dan later gemakkelijk een andere slaapplaats geven.   

Opvoedingscursus voor elke leeftijd, waar je leert omgaan met je hond, op een aangename manier. Iedere les ontvang je een mapje met info. (215,-euro 6x 1 uur). Je kan ook een eerste privéles volgen à 45,-euro/uur, om later te beslissen, de volledige opvoedingscursus te volgen. Je betaalt dan de 2de les 170,-euro. Na deze cursus is je hond vertrouwd met een aantal basiscommando’s. 

Na de opvoedingscursus kan je nog 4 extra vervolmakingslessen volgen, aan een interessante prijs. (135,-euro 4x 1 uur).

Privélessen. (45,-euro/uur).

Gedragsconsultatie bij probleemgedrag. (45,-euro/uur).

Gedragsconsult en privélessen ter plaatse of bij u thuis. (60,-euro/uur + verplaatsingsvergoeding 0,50-euro/km waarbij éérste 10km gratis).

 

Alle prijzen BTW incl.
Werken met een individuele aanpak zorgt ervoor dat ik mij aanpas 
aan hond en mens. Een les is dus nooit identiek.